perjantai 8. toukokuuta 2009

Väsy

Olin tänään viimoisissa pääsykokeissa Salpauksen Lahden koulutusyksikössä. Kultaseppä, artesaani linjalle. Täytyy myöntää että Tyrvään pääsykokeet menivät paremmin, ottaa päähän että hain Tyrvääseen 2 sijalta koska en saa ekstra pisteitä 1 hakuvaihtoehdosta :( Haluan Tyrvääseen enemmän, siellä oli mahtava imapiiri, koko kultaseppä, artesaani puoli oli kun yhtä isoa perhettä. Miljöö oli ihana.. tahdon maalle.. todella piristävä! Jos en nyt pääse haen ensivuonna uudelleen ja tälläkertaa varmasti tyrvääseen ykkösenä!
Jouduin jättämään lahteen ennakkotehtäväni "Houkuttimen" (tehtävänanto) joka piti suunnitella alan tapahtumaan kuten messuille tai esim. näyttelyyn. Tajusin kuitenkin räpsästä siitä kuvan kännykkäkameralla ennen sinne jättämistä.. kun en kotona tajunnut ottaa kuvaa :/ Tässä sitä tulee..



Ideana mulla oli että kiinnostusta herättävä esillepano = houkutin. Pöydän voisi yhdistää irtonaisilla lasikuutioilla kokonaisuudeksi.. tätä en vissiin oikeen tajunnut selittää haastattelussa, kun eihän toi nyt selkeenä ole 'houkutin'

AAAAAA HALUUN SINNE KOULUUN!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti