torstai 21. toukokuuta 2009

Amazon.com ;D

Ui nyt kun sain kerrankin aikaiseksi kuvata toisen blogin puolelle uusimman koruni, näpsäsin samalla muutamat valokuvat joku aika sitten saapuneesta amazon tilauksestani.





Ihan kesää ja kesälomaa varten nämä kirjat hankin, tai lähinnä tuon korsettikirjan. Nuo Pattern of fashon kirjat hankin ihan mielenkiinnosta.. jos sitä vaikka jossainvälissä olisi rakoa ikaa tehdä toinen 1700 luvun puku.. Tosin en ole kyllä edellistäkään juuri käyttänyt missään :D

Tosiaan toivottavasti saan kesällä aikaiseksi tehtyä muutamat korsetit. 1 nahka korsetti on kaapissa ollut jo parin vuoden verran odottamassa sirkkojen laittoa, mutta peeveli kun ne sirkkakoneet maksaa monia satoja euroja :( ja vasaralla hakkaamalla ei tahdo sirkat oikein pysyä.
Tuo kirja ainakin alkuselailun jälkeen vaikuttaa todella hyvältä ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille asiasta kiinnostuneille. Siellä on mm selitetty kaikki eri tavat jolla luita voi korsettiin laittaa tai luukujia tehdä joka oli minulle ianakin hyödyllinen tieto. Opiskeluaikoinani meidän opettaja ei niinkään paljon tiennyt korsetin rakentamisesta (yksityiskohtaista tietoa) joten tämä kirja on kyllä pelastus! Osaanhan minä korsetteja tehdä, mutta kaikki yksityiskohtaisempi tieto esim. luiden pituudesta, joka on.. olikos se 1/2 ichiä lyhyempi kuin itse luukuja koko sauman pituudelta.. uupuu. Olen lähinnä soveltanut "mikä näyttää hyvältä ja toimii.

-Rajaton

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti