tiistai 1. toukokuuta 2012

Wappu

Eilinen rymyämispäivä vietettiin kotosalla tehden tippaleipiä ja syöden noh.. ruokaa ;D Siivottiin terassia ja oltiin koirien kanssa pihamaalla.

Tänään käytiin kauppatorilla vapputorelemassa hieman, otettiin nakki ja kinkku mukaan. Ihmisvilinää riitti emmekä viihtyneet torilla tovia kauempaa. Saatiin kuitenkin ostetuksi metrilakuja, noms. Torilta sitten kahville kahvilaan jossa äitipuoleni on töissä. Kahvilalla on onneksi terassi niin koiratkin pääsivät mukaan ja uusi mahdollinen perheenjäsenemme pääsi täten näytille ^^ Kiire päivä kuullemma oli ollut emmekä kauaa ehtineet siinä hölisemään, mutta kahvit tuli juotua ja pikaiset kuulumiset vaihdettua sekä koiruuksia rapsuteltua :) Kotona sitten pihailtiin vähän lisää, grillattiin ja saunaankin _piti_ mennä mutta se vähän jäi.


 Wappu torilla vähän rauhallisemmassa kulmassa.
 Milloinhan viimeksi Sulo on joutunut takapenkille
Aaapua, toivottavasti ystävällismielistä nuuhkailua ;)
Koskaan ei saisi kuvata ;)
 Lapsille vappu on täynnä "sirkushuveja" ja hei! poksahtavat serpenttiinit! :)
 Kun oli menomatkan joutunut takapenkille piti tasapuolisuuden takia päästä eteen. Pitäisi oikeasti opettaa koirat istumaan takapenkillä valjaissa. Olisi niille ja meille paljon turvallisempaa.
Mimmi on kova komentamaan. "leiki! leiki jo! leiki HETI!" :D
Sulo taas vetää käpyjä.. Ihme.. käpy. ;P
Lammas aiheutti ison slaagin meidän kahdelle tiplukkaalle vai ilmestymällä "jostain" siihen, ihan väärä paikka tai jotain? ota noistakin nyt selvää ;D

Sellasta vappua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti