perjantai 17. heinäkuuta 2009

WARNING! Kännykkäkamera kuvia!

No hei kävin äsken Suloisen Sulon kanssa katselemassa vähän Kiveriötä ja tarkastamassa lähi pizzerian, kaupan ja kapakan sijainnit x) mitä muutavoi nainen tarvita ._o Räpsäsin kaikista äkisti auringon häikäisemänä kuvat :D


Sulollakin oli hieman kuuma, piti kesken reissun kipasta R kioskilla noutamassa rassukalle  vesipullo.  Sillä sitten koira märäksi ja vähän huikkaa ni in jo oli taas tarmoa juosta pitkin metsiä- Sulo on ihana *sydän*


Nosiis as u can see ei mikään maailman mahtavin kuva xD ja tuolla näkyy pikkuriikkisen tota lähikapakan mahtavinta terassia! :D ja oli täynnä kaikkia mummoja ja pappoja, yllättäen. Onkohan täällä karaokea :D hopefully not.


Siellä se lähi Pizzeria killuttelee. Oli muuten kiva Pizzeria setä, kävin siellä terassilla juomassa kupposen kahvia kun oli sopivasti varjossa ja Sulo kaipasi tosiaan hieman sitä viilennystä. Taisi setä pettyä kun en halunnutkaan lounasta mutta tarjosi sitten kahvin ilmaiseksi! Yattaaa! pitää käydä sunnuntaina lounastamassa siellä :)

Ja siellä pirisee meidän lähi S MARKET! *DARN! vakiokauppani on K kauppa :/*  ja R kioski ja taisi olla apteekkikin tossa samassa talossa :)

-Rajaton

2 kommenttia:

  1. heii. onnittelut, pääsit ilmeisesti siis lahteen opiskelemaan. tervetuloa! itsekkin majailen kiveriössä, kunnon ghetto ;) tottahan toki karaokea löytyy, muistaakseni perjantaisin tuossa honkabaarissa ja lauantaisin anan pubissa (tai toisinpäin). :D ikäjakauma taitaa noissa baareissa olla kuudenkympin ja kuoleman välillä. kerran hirsipubin joku oli saapunut rollaattorilla :O

    ps. tuo siideri on teerenpelin panimolta (kiva kuulla, että sitä saa tuosta lähikaupastakin, itse raahasin mustikkaa nimittäin viikonlopuksi keskustasta, sokokselta). itse panimo sijaitsee siinä sokoksen takana, ja teerenpelillä on kaksi "baariakin" lahdessa. toinen vapaudenkadulla ja satamassa on sitten laivaravintola teerenranta. suosittelen :)

    VastaaPoista
  2. Hauska kuulla, että olet Lahteen muuttanut. Itse asuin "aikoinaan" Metsäpellossa, ja tuo smarket+ spitseria olivat kotimatkan varrella! :D Nykyään asustan avokkaan kanssa keskustassa.

    Ja mennään ihmeessä kaffelle sitten kun lomalta palailen Lahteen! Tuossa parin viikon päästä, en tiedä vielä ihan tarkkaan milloin kotiudumme.

    VastaaPoista