maanantai 6. heinäkuuta 2009

BimmerPary 2009 @ kalajoki

uuh!toissaviikonlopun vietimme kaveriporukalla Kalajoella BimmerParty 2009 merkeissä, ja kivaa oli! Olimme vuokrannet mökin hiekkasärkkien majoituspalvelusta kuten viimevuonnakin. Thanks gooooood tälläkertaa mökki jopa muistutti mökkiä eikä yli-isoa leikkimökkiä ;) (viimevuonna otimme suosiolla halvoimman? mökin mitä saimme) Parteilla oli jälleen kerran ihan mahtavinta ja elämyksen kruunasi seura!
Nina ja Timo joidenkanssa mökkeileminen, juominen ja hengailu on oikein mielekästä! ovat tietyllä tavalla hyvin hmmm.. saman laisia kuin me miekkosen kanssa. Kikin seura nyt on aina korvaamatonta! sitä joutuu kiristelemään välillä hermoja ja ruuveja kun meinaa pää hajota niihin sen rylläämisiin ;D kyseinen ihminen juo lähinnä tarkoituksena päästä humalaan ja siitä kaatokänniin mahdollisimman nopeasti seurasta viis ;D kaikki muut juomme lähinnä seuranvuoksi x) Kikkiltä lähti myös partyillä tucca.. tai osa tucasta :D Tuli tyylikkäin keesi ever ! ettenkö sanoisi. Varsinkin kun sitä hienosääti ööö 3 ihmistä hieman humaltuneessa tilassa x) Teroa ei pidä unohtaa! Teron seura nyt on muutenkin aina ihan korvaamatonta. Jätkä osaa olla rasittava "olen aina oikeassa ja selitän asiat niin että ne kuullostavat faktoilta vaik eivät aina olekkaan" mentaliteetillaan ;) Teron kanssa on aina kiva mökkeillä, kätköillä, partyilla tai ihan mitä vaan! aina avoin uusille kokemuksille pidempää miettimättä, ja tietää aina mitä haluaa :D se on hyvä se! Eikä jaksa stressata turhista. Välillä toivoisin osaavani elää jokseenkin yhtä "huoletonta" elämää.
Kuvia:

Kuvannut TIMO :D kunnon J Promo kuva ja ihan vahingossa xD Oltiin kalajokibeachilla katsomassa auringonlaskua :)


Kuvannut TERO


Kuvannut TIMO tai TERO ?



Kuvaaja Tero ^^;

Lisää kuvia jahka niitä ropisee. Itse en kantanut alueella kameraa mukana, lähinnä koska Terolla oli paremmat obuskat ja kuitenkin käytettäisiin sen kuvia :D

-Rajaton

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti