sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Lahti ja Hyvinkää, Lahti ja Hyvinkää..

Oltiin tosiaan ensimmäinen viikonloppu lahdenkämpässä, piti olla tosi REIPAS ja ommella kaikkiin huoneisiin verhot. Kas! kuinkas kävikään :D yllättäen sain ommeltua verhon ainoastaan keittiöön :)
Meidän naapurit on kivoja :D ne huudattaa jotain örinää 24/8 parvekkeen ovi auki niin että kaikki kuuluu meille sisään *syrän* Ei se väärin ole. Ei musiikissakaan liikaa vikaa ole mutta ei sitä nyt 24/8 jaksaisi kuunnella .__.
Eilen oli sitten Hyvinkään ISO ajelumiitti ja ihan huisin muhkumpaa oli :) mutkapätkät oli tosi jees varsinkin kun toi miekkonen kerrankin painoi kunnolla sitä kaasua ;D Eli ajettiin ensin Lahesta hyvinkäälle itse miittiin ja sitten yöllä siinä klo 01? 02? takaisin Lahteen. Kilsoja kertyi jokunen (334km).

Siitä meidän lähi S Marketista löytyi tällaista .__o jonku pinen panimon siideriä? *NAMS* löytyi sekä mustikan että puolukan makuisena. Tätä suosin :) Hintaa tosin löytyy vajaa 4e/0,33L mutta kyllähän tuosta nyt maksaa täytyykin. Oli hyvää ja pitää suosia pikkupanimoita :)






Ainut verho jonka sain tehdyksi :D

Ja muutama miittikuva:








-Rajaton



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti