sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Päiväni kuvitettuna

Mikä ihana päivä! Aurinko paistanut kirkkaalta taivaalta ainakin Espoossa. Ulkona tarkeni jo miltein ilman takkia, odotan innolla tällaisten säiden jatkumista.

Kävin päivästi akateemisessa ja suomalaisessa katsomassa paljon kirjakaupat pyytävät lonely Planetin opuksista, päätin sitten tilata China ja Hong Kong opukseni suoraan Lonely Planetin sivuilta. 3 kirjaa 2 hinnalla ja ilmaset postarit + halvemmat hinnat kun kirjakaupassa.. jep jep.. kannattavaa. Ostin siis
1 x China travel guide book - 11th edition,
1 x Hong Kong & Macau city guide
1 x Ireland travel guide (jos lähtin irkkuihin tässä vuoden/parin sisällä).
Ostin kuitenkin kirjakaupasta itselleni matkapäiväkirjan. Jumbosta suunta Plantageniin josta ostin rucolan ja basilikan siemenejä ja siitä Espooseen.

Iltapäivällä lähdettiin mammankanssa oittaalle ulkoiluttamaan koiruja, oi mikä ilma! lämmin, aurinko ja ja ja PERHOSIA! En malta odottaa kesää!

Muutettiin Japanin lennot Kiinan lentoihin eli toukokuussa on tiedossa 2 vko reissu kiinaan, heh :D Saas nähdä mitä tulee, nyt olen jo ihan innoissani alussa ajattelin vain Japanin aivokuumeita, Malarioita yms vaikka malariaahan ei siellä juurikaan ole (eteläosissa vaan). Hong Kongia olisi tarkoitus koluta ja jos saadaan se aivokuumerokote joka tsägällä ehitään ottamaan ennen reissua niin tahtoisin kyllä käydä ihan maallakin kiertelemässä ja ehdottomasti käydä pällistelemässä kiinanmuuria :)

Päiväni kuvitettuna

Matkapäiväkirja.. kätevä magneettisulkija ja sisäpuolella tasku johon voi jemmata kaikkea sälää.

Oittaa

Ojat tulvivat ja sulo löysi penkereeltä kiviä ja letkuja vedenalta.

Viivi

Keijon mulkoilua.

Sieltä sitä rucolaa ja basilikaa tulee! ... toivottavasti ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti