torstai 7. huhtikuuta 2011

MangaCafe

Tänään oli taas tekemistä jee! Päivästi kävin lähderannan Fidassa pällistelemässä noh vaatteiden lisäksi filmi järkkäriä josko löytyisi, ei löytynyyyt. Löytyi kuitenkin Cänönin 100-300 /5.6 zoomi mutta sitä vanhaa versiota? joka ei ollut kuullemma hintansa värtti (soitin tietenkin vakio kameranero Terolle asiasta), bisnekset jo pyöti mielessä jotta ostan pois ja myyt kalliimmalla eteenpäin ;D Fiadsta tarttui sitten matkaan 3 kpl vöitä ja hame sekä jakkutakki.

Tämänjälkeen totesin etten jaksa mennä kotiin möllöttämään yksin ja soitin siskolle jonka luokse meninkin sitten kahvittelemaan. Kahviteltiin hetki ja lähdettiin käymään niittykummun Fidassa. Sisko föbi hupparin minkä löysin. Kävin vain näyttämässä sitä jotta "kato" ja se lähti kädestä kävelemään. Löysin sitten Enyan levyn ja huvin ja urheilun vuoksi ostin myös Enigman levyn ostin myös hupparin joka on vakaa aikomus muuttaa lyhemmäksi -semmoiseksi joka on pituudeltaan tohon tissien *kihihi* alle.

Heitin siskon himaan ja lähdin kotioppäin köröttelemään.

Tämänjälkeen juoksujalkaa bussiin ja keskustaan. Keskustassa näin Pemiliaa "pitkästä aikaa" tälläkertaa jopa saatiin juteltuakin *sydän* ah oli ihanuutta.käytiin Manga Cafessa ja istuttiin siellä nurkassa olevalla vaalenapunaisella pikku öö tuolilla? siihen mahtui juurisopivasti molempien PIKKU PYLLYT. Kahvila on ollut jokakerta täynnä ja olen aina joutunut tähän samaiseen nurkkaan, siinä ei varsinaisesti ole "asiakaspaikoitusta" joten pöytääkään ei ole, ainoastaan se leveä pehmeä penkki + jakkara jolle saa sitten laitettua vaikka teekupposen. Oli kyllä taas mehevät jutustelut *sydän* kerroinko jo että saatiin jopa juteltua ;) Piti mennä uimaan mutta ulkona oli niin ihana keli as in satoi vettä jotta kummankaan ei juurikaan tehnyt mieli, ei ainakaan minun. Oltiin Manga Cafessa sulkemiseen saakka ja suuntasimme kamppikeskukseen ostamaan tälle housuja ja tolle ruohonjuuresta hammastahnaa ja deocrystalia :) Lopulta tiemme erkanivat mutta vain sunnuntaihin saakka.

Junalla espooseen ja siitä uljas ukkelini kyyditti minut kotiin :) muutama onigiri naamaan ja tyytyväisyyttä.

aaaaand that was my day.



Joku Fiilistely nurkasta, siellä on myös TÄDÄÄ lukuvalo :)



Se palli ja teekupponen.




ja viimeisenä muttei todellakaan vähäisempänä mut ihana pohdiskeleva Pemiliani jonka kuvan WB heittää häränpyllyä mutta ei anneta sen haitata ;)

The End

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti