perjantai 22. huhtikuuta 2011

Tivolia ja kätköilyä.

Oltiin ukkelin kanssa keskiviikkona Suomen tivolissa <3 Ukkelin isäpuoli on siellä töissä ja äitikin oli viimekesän kiertämässä niiden mukana. Siellä on kyllä hassun hauskaa porukkaa ja yleensäkin mielettömän mukavaa :)
Käytiin muutamassa laitteessa ja höpöteltiin vanhusten kanssa. Viimekesänä himoitsin "koura" kolikkopelilaitteesta star wars pehmulelu Jodaa, jaksoin inistä varmaan kokopäivbän pettymyksestä kun en sitä millään saanut sieltä noukittua ja rahaakin hassasin siihen koneeseen hyvät kolikot. Nyt! hahaa pelikoneiden omistaja muisti? kuinka viimekesänä olin ollut nenä kiinni lasissa ja koittanut epätoivossa saada sitä jodaa sieltä ja kävi sitten jostain kaivamassa mulle iiihan ikioman Joda pehmulelun :) Sanoisinko jotta vähän ehkä hieman nolotti mutta JEEEEEE! nyt yöpöydällä seisoo oooma jooda hehe ^^ Kävin taas koko tivolireissun ihan ylikierroksilla. Annan aina itsestäni niin hyvän kuvan kun vaan pompin paikasta toiseen ja juttelen itsekseni tms .__. nooh who cares :D

Tivoli tivoli









Eilen, torstaina hain tämän kevään ensimmäisen kätkön. Ilma ei ollut parhiammasta päästä enään illantullessa mutta ei se mitään. Ostin Samsungin galaxy acen ihan vaan sentakia että sain siihen c:geo applikaation ja noh OKEI myös sentakia että sillä pääsee kätevästi nettailemaan missävaan. Ajattelin sen olevan suhteellisen hyödykäs siellä Hong Kongissa, siellä kun on avoimia w-laneja vissiin suht jokapaikassa + pääsen sitten hakemaan muutamat kätköt siellä. Älypuhelin on myös siinämielessä hyvä ettei tarvitse sitten raahata läppäriä beesiin, on tossa kamerassa jo ihan tarpeeksi raahaamista.

Kätköillessä.



Maisemia kätkön läheltä.



Kevät puskee esiin.



Se puu oli vaan niin paljas.



Kyllä se kesä on kohta taas täällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti