sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Elämää havaittavissa

Työt hautausmaalla loppuivat ensilumien saavuttua pääkaupunki seudulle. Sain kuitenkin jo heti seuraavalla viikolla itselleni tilaustyön tehtäviksi. Minua pyydettiin suunnitelemaan ja toteuttamaan Steam punk henkinen koru valmistujais lahjaksi. Erillaisten hahmotelmien kautta päädyin mielestäni hyvään hahmotelmaan ja loppujenlopuksi korusta tulikin mielestäni erittäin makoisa ja näyttävä, itse ainakin pidän ja tuntui mikä tärkeintä asiakaskin pitävän. Tässä muutamat kuvat.

Propattu kuva
Materiaaleina kaikki ihoavasten olevat osat ovat hopeaa muutoin lähes kaikki "pääliosat" ovat kuparia ja rattaat messinkiä. Korusta roikkuu myös putki jonka sisällä on hiekkaa. Koru sai alkunsa ajatuksesta sands of time, joksi korun myös nimesin. 
Kokonaisuudessaan.


Olen viimeviikon puolvälistä ollut Naisten joulumessuilla wanhassa satamassa myymässä omia korujani, sekä yrityksen jonka kanssa teen yhteistyötä, kotimaisia käsintehtyjä nahkalaukkuja. Messut ovat olleet minulle todella hyvä ja opettavainen kokemus.



3 pienyritystä samassa pöydässä, tiivis mutta hyvä tunnelma. Kiitos tytöt! oli todella ilo työskennellä kanssanne! 




Tuli myös mieleeni vanhoja kansioita selaillessani opinnäytetyöhöni tekemäni 2 videota shakudon tekemisestä jota en muista tänne koskaan linkittäneeni?



 Lopputuloshan oli siis tämä 
Etuosa, voi käyttää myös niskassa.
Kokonaisuudessaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti