tiistai 16. kesäkuuta 2009

Viime päivien ja viikkojen kertausta

En ole vähään aikaan saanut taas upattua tänne yhtäkään kuvaa/ tarinaa kun olen ollut laiska :D Purkasin kuvat eilen kamerasta ja kännykästä (koska kameran akku simahti niin piti tyytykä kännykkäkameraan xD). Koitan nyt kauhealla raivolla saada ne tänne päivitettyä tässä 20 minuutissa kunnes työmatka kolkuttaa ovea. Here it comes! BE prepare!

Oltiin vähän Luukissa Kätköilemässä ja grillaamassa, sytyteltiin tota saakutin rengasta varmaan 1,5h eikä vaan saatu notskia aikaseks :D syötiin osa mangaroista kylmänä ja siirryttiin toiselle grillipaikalle. Siellä ei sitten millään maltettu odotella ruuon kypsymistä vaan meni semmosena huneenlämpösenä nekin pötköt alas :D. Mut oli kivaa silti^^


Lauantaina oltiin Porkkalan edustalla saaressa Miekkosen porukoiden kanssa (tai no isän ja veljen) Keskellä saarta ja siellä olevaa havu mettää oli valkoisia kukkia täynnä oleva puu O_O kertokaa te viisaammat? mikä puu tämä on? Omena?


Tässä valkokukkia vielä lähempää *syrän*


Illalla Grillillä meidän pientä nakkiamme hieman väsytti :D Sehän siis nukkuu ihan missä vaan ja ihan miten vaan, hyvä tyyny oli tää pöydänkulma x) huomatkaa, kuvat on siis otettu kännykkäkameralla :D koska edelleen kamerasta loppui akku.


Paatissa on kiva laivaikkuna peili *syrän*


Muistatte varmaan lauantai illan myräkän, oltiin vähän märkiä ja aamusti kaikki vaatteet ihan kosteita HYRRRRR tuli kylmä!


Viimeisenä vielä Randomilla Edi! mun pokat päässä *syrän* pitihän se ikuistaa kun väitti etteivät ne sovi sille .__o hyvinhän noi näyttää sopivan? vai mitä.


-Rajaton

1 kommentti:

  1. Ehkä se on mielipide kysymys :D mutta tuo kuva kyllä kuvastaa aika suurella huudolla, että OTA NE POIS!

    VastaaPoista