tiistai 9. kesäkuuta 2009

Suomalainen suomalaisen tavalla

Jenkeistä on annettu sarjojen ja elokuvien perusteella kuva, että aikuiset naiset, aikuistuneet ihmiset löytävät treffi seuransa häistä, baarista, kaverin pippaloista, puutarha juhlista, kirjallisuustapahtumista ja kaikesta varakkaasta. Kukaan ei ikinä mainitse sanaa seksi ensi silmäyksellä vastakkaiselle ihmiselle. Sovitaan mielenkiintoisen kuuloinen tapaaminen kokikselle, kahville, kaljalle tai varakkaat haluavat viedä naisen päivälliselle tai aamiaiselle, riippuen siitä kuin bisnesmies olet, miten kalenterisi antaa sinulle vapaata aikaa, kuinka mielenkiintoinen eli kaunis nainen on ja kuinka kiire sinulla on tavata hänet uudestaan.
Saavut kahville joko räkälään tai viiden tähden hotellin ravintolaan, jossa kahvikupillinen maksaa sen 10$.
Mies keskustelee kanssasi omasta työelämästään, aikuistunut sivistynyt nainen jaksaa arvostaa sitä ja tekee aiheesta itselleen mielenkiintoisen kuvittelemalla sen olevan sitä. Kymmenen vuoden päästä hän haukottelee tylsistyneenä pitkän avioliiton kohokohtia, jotka ovat miehen bisnes elämä.
Seksiä aviopari harrasti ensimmäisen kerran viidensien treffien jälkeen, kunhan mies saattoi ensin näyttää olevansa varakas ja luotettava kumppani.

Palaamme suomeen. Suomen perustreffit sovitaan yleensä internetin välityksellä, baarissa tai sitten treffejä ei sovita vain yksinkertaisesti etukäteen ollenkaan. Sinun ei tarvitse kun lähteä baariin, tilata joku hiano juoma ja olla hyvin hyvin laittautunut, mikäli haluat perus fruittarimiehen seuraa. Parhaimpia paikkoja tässä tapauksessa on jonkin sortin baunssi mesta. Siellä miehet kerääntyvät sinun luoksesi, kieltäydyt aluksi lähtemästä tanssilattialle, ja muutaman shotin jälkeen (jotka miehet ovat sinulle tarjonneet) sinun ei tarvitsi kuin tiputtaa ihan vahingossa rintsikan olkaintasi näkyviin, kumartua hiukan hyvin hyvin paljastavan paitasi kanssa ja hymyillä todella kauniista, pyydät poikaa riisumaan paitansa, heittämään sen naapurin pöytään ja lähteä tanssimaan. Luultavemmin mies tekee sen vuoksesi. Aamulla mietit hetkellisen missä mahdat olla, miksi makaat sängyssä alasti ja mies vieressäsi, joka oli baarissa näyttänyt silmissäsi niin perkeleen hyvän näköiseltä, nukkuu vieressäsi ja saat oksennusoireita. Juokset etsimään vaatteesi ja hiivit äkkiä ulos asunnossa, jossa makaa lihava, ruma, limainen ja iljettävä.
Vaihtoehto kaksi. katsot hetken ympärillesi kun astut sisälle baariin, näet jonkun mukavan näköisen pojan siellä ja seuraavassa kohtauksessa et ole maksanut penniäkään omasta juomisestasi, nuoleskelet kiihkeästi baarijakkaralla miehen kanssa, kymmenen minuutin päästä et välitä vaikka mies vaihtuisi, kunhan juomatarjoilu pelaa sinun eduksesi ja aamulla heräät jälleen jostakin, jotta voisit hiipiä vain hiljaa ulos. Joskus on mukavaa kun puhelin numerot on vaihdettu joskus ei. Siinä ristiriitaista että Kännissä se tuntuu aina ihanalta ja hyvältä, että puhelinnumeroita löytyy puhelimesta, selvinpäin sitä tulee aina mietittyä, että pitäisikö ne vaan poistaa sieltä, koska on taas morkkis.

Viikko ja pääsen pois tästä arkisemmasta elämäntavasta. Minut löytää sieltä missä on meri.

-Edi

2 kommenttia:

  1. Entä jos ei käy baareissa? tai käyttäydy mainitsemallasi tavalla? .__o

    VastaaPoista
  2. Kyse juuri onkin baarin iskupolitiikasta, Sulla on se sun reikäpaita avomies ehkä juuri siksi että poikkeat kaavasta :D

    VastaaPoista