tiistai 29. maaliskuuta 2011

Työharjoittelua

Taas on miltein 2kk vierähtänyt työharjoittelun parissa. Kouluun meno ei maittaisi ollenkaan ja harjoittelu loppuu perjantai-maanantai akselilla. Onhan oikeasti koulussakin mukava olla mutta se on vaan niin erillaista eikä hommia tule paiskottua läheskään samaantahtiin kuin harjoittelussa. Tuolla jotenkin kaikki on niinpaljon selkeämpää. Tässä on nyt vielä viikko välissä (lomaaaa) ennen koululle paluuta, mitähän kaikkea sitä ehtisi viikossa tehdä :D Istua ja katsoa vähän J-Draamaa, ah mikä hyvä elämä ;) Mikä elämä?

Viimeisen jakson kurssisisältönä meillä on vapaasti valittavat kurssit (kiven istutus, emalointi, Rhinoceros eli 3D mallennus ja olikos vielä joku? ). Kaikki kurssit saan hyväksiluettua ja tarkoitukseni olikin lähteä 9.5.2011 Japaninmaalle vähä katsastelemaan paikkoja, lentoliputkin on ostettu.. Kuitenkin ikävien uutisten valossa näyttää siltä että Japaniin ei kannata mennä jollei halua tulla Jodana takaisin tai saada vinoja lapsia :( Liput olivat kuitenkin halpalento lippuja joilla ei ole vaihto tai palautusoikeutta ;__; enkä ollut ehtinyt ottaa matkavakuutusta tapahtuman sattuessa :/ Fuksor... Aika näyttää jotta lähdenkö nyt sitten ollenkaan Japaniin vai koitanko saada itkettyä lentoni jonnekkin muualle vai lähdenkö ollenkaan minnekkään.

Enivei.

Koulussa on noin 4vko aikaa tehdä kaverille vihkisormukset jotka hän minulta tilasi :) Ompas jännää ^^ Gladdagh on sormusten malli, sormukset tulevat valkokullasta ja toiseen tulee sydämmeksi heart cutted väritön safiiri. On mukavaa että minuun luotetaan senverran että minulta tahdotaan tilata sormukset joiden tulee killutella sormessa koko elinikä <3 Tämä brokkis saa hymyn korville ja "elämä on ihanaa".

Laihduttaakkin pitäisi 7 kg saas nähdä miten peruslaiskan Annikan käy :D vai käykö ;__;

Koitan elää positiivisella elämänasenteella ja kitkeä kaiken sen negatiivisuuden ja marinan pois minkä omaan. Vaikea taipale, kiukuttaa välillä ihan aiheetta ja purans itä sitten kanssa eläjiin. Se ei varmastikkaan tunnu muista mukavalta, pitää yrittää muovata ajatuksia ja nähdä asioissa niiden positiiviset pouolet ennemmin kuin negatiiviset.

Puh siinä pohdetta hetkeksi.

Annika kiittää ja kuittaa.

7 kommenttia:

  1. Sun idea niistä bisnesnaisten henkilökortti kaulanouhoista oli hyvä! Mä oon miettiny itekkin sitä samaa, mutta mulla vaan meinaa olla liikaa töitä että pitää kattoo miten niitä ehtis ja jaksais tehdä.. :D

    VastaaPoista
  2. mukava että olet taas päivitellyt, olenkin harmitellut kun sinun blogi on hiljentynyt ihan tyystin. kuulisin mielelläni lisää tuosta korujen 3d-mallintamisesta, jos jaksat siitä joskus kirjoitella lisää ja tarkemmin. se nimittäin olisi sellainen, jota kiinnostaisi päästä itsekin joskus vielä tekemään..

    ja pitää sanoa että itselläkin olisi tuossa kesäkunto-projekti tiedossa. ei taida ehtiä ihan täksi kesäksi, mutta toivossa on hyvä elää. menin liittymään tuohon lady linelle, kun aukeaa tuohon lähistölle. jos siinä jaksaisi käydä. nyt on mennyt vaan kotona lusmutessa aika...

    VastaaPoista
  3. Anna joo olen nykyään vain vähemmän ja vähemmän aikaa tietokoneella joten päivittely on jäänyt vähän vähälle + elämä pyörii lähinnä samojen asioiden ympärillä, nothing new ;D Käyn lähinnä lukemassa aina muiden uudet postaukset ja sitten sähköpostin ja ÖH naamakirjan :DDD ja siinä se. Aikaa on muka liian vähän vaikka vietän yhä enemmän aikaa katsoen japanilaista draamaa tms.
    Nyt tosin ostin uuden cameran - cänönin 550D:n joten kun tässä varmaan tulee kuvailtua yhtä sun toista mm uuden kameran huumassa niin varmaan alkaa päivityksiäkin ropisemaan.
    Itekkin mietein jotta pitäisikö johonki tyyliin ladylinelle liittyä mutta herranjestas ne maksavat hunajaa! Ehkä alan vaan käymään uimassa tms.

    Ja juu voin koittaa sepustaa jotain siitä rhinosta, jos nyt edes on aikaa käydä sitä kurssia kun on toi vihkisormus rojekti. Toivottavasti kun haluaisin kovasti oppia rhinoa.

    VastaaPoista
  4. hahhah, joo naamakirjaa on kyllä aina aikaa kurkata, sen olen itsekin huomannut :D itekin oon sitä mieltä, että noi kuntosalit on kyllä aika riistohintaisia, mutta sattui hyvä tarjous ton leidiksen kanssa kohdalle: kun liityin jo ennen vuodenvaihdetta, niin sai melkein puoleen hintaan sen kk-maksun. uimahallihan on tossa ihan tien päässä, niin siihenkään ei olisi pitkä matka, miksihän silti siellä olen käynyt vissiin kerran vai kaksi :D

    toi rhino kiinostaisi muakin, harmittaa vaan kun silloin kun itse opiskelin koruilua, niin ei ollut vielä tietoakaan mistään tietokoneavusteisesta suunnittelusta. ja noita kursseja ei oikein järjestetä irrallisena, että pääsisi opettelemaan. :(

    VastaaPoista
  5. Mukava lukea kuulumisiasi. :) Toivottavasti vaihto-asia järjestyy parhain päin, jonnekin päin. Pidetään peukut pystyssä ja varpaat ristissä!

    Liikuntaharrastuksen aloittaminen on kauhean vaikeaa, varsinkin kun se yleensä maksaa hunajaa. Ja vaikka meillä on lähellä uimahalli, sen vesi on niin kloorista (tai oli silloin ainakin) etten ole viime (ensimmäisen) kerran jälkeen uskaltanut mennä uudestaan. Kutitti ihoa hirveästi ja meni punaiseksi ja tosi pahaksi. :/

    VastaaPoista
  6. Teija, joo niimpä :/ kaikkia myrkkyjä ne tunkee altaisiin, ei voi olla kauheen terveellistä.

    En oo menossa vaohtoon vaan ihan lomailemaan :) En meinaan päässy vaihtoon vaan opettajat valitsivat meidänluokan Meijun lähteväksi sinne, se on lähössä 15 pvä tätä kuuta joten jos se sinne uskaltaa mennä niin kaipa sitten minäkin :)

    VastaaPoista
  7. Ah ookoo. Onnea siis lomajärjestelyihin/matkalle! :)

    VastaaPoista