lauantai 4. huhtikuuta 2009

Sade

Tämmöstä oli tänään päällä. Ette voi uskoa kuin foobinen olin ton paidan/Topin kanssa! Mulla kyllä oli farkkuhame tuolla alla mutta eihän se sieltä näy kun toi turkoosi paita/toppi on niin pitkä! olen käyttänyt viimeset 2? 3? 4? vuotta lökäreitä niin tuntui hieman hassulta kävellä noin lyhyt hame päällä. Sai kokoajan kiskoa tota turkoosia alespäin ;)

Töiden jälkeen käväsin Gina Tricossa ja ostin kivan hihattoman tunikan ja farkku leggarit jota jo harkitsin edelisellä kerralla, mutta koska sikoni sanoi että näytän ihan muumilta :D päätin jättää ne rekille.. Tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin, 'mun on vaan pakko saada ne' niin kävimpä hakemassa 'omani' pois. Nää on ihna kivat! hyvää vaihtelua noille mustille sukkiksille jota aina pidän :D

Kuvat on sitten otettu 5min enne töihin lähtöä! ovat sen näköisiäkin x) Tunnustan! meikkasin ja laitoin hiukseni vasta töissä.







Turkoosi toppi: Gina Tricot
Musta lörö T-paita: Second hand

------------edit------------

Ainiin mienasi ihan unohtua! Piti laittaa kuvaa kun kerrankin onnistuin tekemään kasvispihvejä jotka pysyivät kasassa! ja olivat muuten hyviä isolla H:lla ! NAMS! Jos joku haluaa ohjeen, kaivan sen mielelläni! mikäli kukaan on edes ikuna eksynyt lukemaan tätä :D Voisin sen kaivaa kyllä ihan itseäni varten ja raapustaa tänne muistiin! hukkaan meinaan aina kaikki paperilappuset, tärkeätkin semmoset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti